Wat kopen met ecocheques Aldi?

Published by Charlie Davidson on

Wat kopen met ecocheques Aldi?

Zowel de elektronische als de papieren ecocheques van Edenred, Monizze en Sodexo worden aanvaard als betaalmiddel bij Aldi. Opgelet, je kan niet alle artikelen aankopen met ecocheques. Dit is enkel mogelijk voor de artikelen zoals voorzien in de wet (lees: de energiezuinige producten).

Kan je betalen met ecocheques in de Aldi?

Wij aanvaarden elektronische maaltijdcheques en zowel elektronische als papieren ecocheques van Edenred, Monizze en Sodexo. Betalen via ecocheques is enkel mogelijk bij artikelen waarop deze geldig zijn zoals de wet voorziet.

Welke producten kan je kopen met maaltijdcheques?

Wat kan ik kopen? Zoals de naam aangeeft, kunnen de werknemers van een bedrijf dankzij de maaltijdcheque een hapje eten tijdens hun werkdag. Deze cheque kan dus gebruikt worden voor de betaling van een maaltijd of voor de aankoop van verbruiksklare voeding. U kunt dus bijna alles aankopen wat u graag eet.

Wat valt onder maaltijdcheques?

De maaltijdcheque was oorspronkelijk bedoeld als financiële compensatie voor een middagmaal in bedrijven zonder bedrijfsrestaurant. Elke cheque vertegenwoordigt een bepaald bedrag. Je kan ermee betalen in de restaurants met de herkenbare sticker op hun venster en je kan er voedingswaren mee kopen in de supermarkt.

Wat kan je kopen met ecocheques in Delhaize?

Delhaize: Zijn ecocheques toegelaten?

 • Verschillende lampen (vanaf energielabel A+) en heroplaadbare batterijen.
 • Bijna heel het gamma Eco Delhaize, zoals zakdoeken, waspoeders, WC-producten enz.
 • Gerecycleerd papier A4 en bepaalde keukenrollen.
 • Ecologische potgrond, bloemen en planten.

Wat kan ik kopen met ecocheques in de Carrefour?

Welke producten kan ik ermee kopen?

 • Elektroapparaten met het Europese energielabel vanaf A+
 • Alle producten met het Biogarantie-label.
 • Fietsen.

Waar kan je betalen met ecocheques?

Ketens zoals MediaMarkt, Krëfel, Vanden Borre, Eldi, Selexion en zelfs webwinkel Coolblue aanvaarden allemaal het betaalmiddel. Heb je het fris genoeg, dan kan je er ook terecht voor andere energie-efficiënte apparaten zoals een nieuwe koelkast, diepvriezer, wasmachine of stofzuiger.

Kan je betalen met ecocheques in Euroshop?

Kan ik bij Euro Shop terecht met mijn Ecocheques? Euro Shop doet mee aan ecologisch shoppen. Ecocheques zijn geldig voor elke milieuvriendelijke aankoop. Vraag gerust advies aan onze verkopers.

Wat kan je kopen met Sodexo Kaart?

Wat kan je allemaal kopen met ecocheques?

 • Milieuvriendelijke producten en diensten.
 • Duurzame mobiliteit en duurzame vrijetijdsbesteding.
 • Hergebruik, recycling en afvalpreventie.

Wat kan ik kopen met Edenred kaart?

Ze kunnen gebruikt worden voor de aankoop van kledij, modeaccessoires, speelgoed, hifi, reizen, boeken, decoratie, evenementtickets,… Deze cheques kunt u zowel in elektronische als papieren versie uitgeven.

Wat valt er onder ecocheques?

Met de ecocheques kunt u alleen welbepaalde ecologische producten en diensten aankopen….Ze is opgebouwd rond 3 categorieën:

 • ecologische producten en diensten.
 • duurzame mobiliteit en vrije tijd.
 • hergebruik, recyclage en afvalpreventie.

Waarom zijn er maaltijdcheques?

Maaltijdcheques vormen een extralegale aanvulling op je loon. Omdat ze vrijgesteld zijn van sociale bijdragen en belastingen zijn ze zowel voor werkgever als werknemer interessant. De cheque is een tegemoetkoming in de lunchkosten. Handelaars zijn niet verplicht de cheques als betaalmiddel te aanvaarden.

Categories: Trending