Hvordan klager man til McDonalds?

Published by Charlie Davidson on

Hvordan klager man til McDonalds?

Vi hilser henvendelser om os, vores restauranter og mad velkomne, og vi sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have. Vælg her hvilken type spørgsmål, du vil have svar på. Hvad vil du kontakte os om? Har du ris eller ros til vores restauranter vil vi meget gerne modtage det i McFeedback.

Hvilke MCD har døgnåbent?

Menuer.

 • Burgere.
 • Kylling & Fisk.
 • Coinoffers.
 • Sides & Dips.
 • Grønt og Groft.
 • Happy Meal®
 • Kolde Drikke.
 • Hvorfor virker McDonald’s app ikke?

  Luk appen ned, og prøv igen. Får du stadig ikke adgang til spillet, kan du prøve igen senere, eller prøve følgende: Tjek under min konto at du er logget ind.

  Hvor mange restauranter har McDonalds i Danmark?

  Der findes 91 McDonald’s-restauranter i Danmark med ca. 4000 ansatte (per 2015, ud af 36.000 på verdensplan). Den første blev åbnet på Vesterbrogade ved Københavns Rådhusplads overfor Tivoli i 1981.

  Hvordan ansøger man til Mcdonalds?

  Man skal være minimum 13 år for at arbejde hos McDonald’s. De fleste restauranter vælger dog at ansætte medarbejdere, som er fyldt 15 år. Der gælder en række regler for, hvilket arbejde man må udføre i restauranten. Det hænger også sammen med ens alder, og om man går i skole.

  Kan man bruge kuponer i Drive In?

  Pointene kan indløses til en rabat eller et gratis produkt. Ved drive-in at scanne QR-koden i tilbuddet eller læse nummerkoden på tilbuddet op for personalet, der tager imod din bestilling. Ved at scanne QR-koden eller indtaste nummerkoden på selvbetjeningsskærmene inde i restauranterne.

  Er der en McDonald på Bornholm?

  Turister på Bornholm vil hellere spise Sol over Gudhjem end Big Mac. Det har McDonalds i Rønne måtte sande, og efter fire års ihærdige forsøg på at lokke folk til fadene, må fast food-restauranten nu lukke. Antallet af gæster har kun ligget på omkring halvdelen af, hvad man havde forventet.

  Hvor meget koster en mcflurry på MCD?

  56,00 kr.

  Hvordan får man point på McDonalds?

  Du optjener point med alle dine køb hos McDonald’s, når du bruger QR-koden i appen til at scanne med. Du skal have 200 point for at komme i gang med MyMcDonald’s Rewards og få din første favorit. Du kan også spare dine point op og fx få en Homestyle menu for 1000 point.

  Hvordan sletter jeg min McDonalds konto?

  Ved at gå til https://www.mcdonaldsapps.com/da-DK/account og logge ind, og vælge slet konto. Ved at kontakte os her eller via [email protected].

  Hvor meget koster en mcflurry?

  Hvilken virksomhedstype er Mc Donalds?

  McDonald’s er en fastfood-kæde som blev grundlagt i 1940 i USA af Richard og Maurice („Dick & Mac“) McDonald. McDonald’s havde i 2017 37.241 restauranter på verdensplan. De fleste restauranter drives på franchisebasis. Kædens maskot hedder Ronald McDonald.

  Categories: Helpful tips