Wat kost een Sunshower Combi?

Published by Charlie Davidson on

Wat kost een Sunshower Combi?

De Sunshower kost circa 2.000 euro (maar maakt de badkamer ook wat waardevoller) Je douche mag geen mini ruimte zijn omdat hij anders niet super werkt.

Is Sunshower gezond?

Voordelen Sunshower Infrarood biedt vele voordelen voor je gezondheid. Na gebruik van de Sunshower voel je je als snel een stuk fitter. Dit komt omdat de Sunshower zorgt voor een goede bloedcirculatie. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedings- en bouwstoffen worden beter aangevoerd.

Wat is een Sunshower Combi?

De Sunshower Combi biedt zowel zonlicht als infraroodlicht. De infraroodstraling geeft warmte af die tot diep in de huid doorwerkt. Je krijgt naast een heerlijk ontspannend gevoel een verbeterde doorbloeding en mogelijk minder last van eventuele rug- en nekklachten, spierpijn of reumatische klachten.

Wat is een Sunshower Deluxe?

De sunshower deluxe is een full body inbouwapparaat dat volledig wordt weggewerkt in de badkamerwand. Deze douche heeft vier uv-lampen en vijf infraroodlampen.

Wat kost een inbouw Sunshower?

De prijs: wat kost een Sunshower? Het instapmodel kost ongeveer €1100 en de meest luxe Sunshower kost €3300. De meeste modellen moeten worden ingebouwd in de muur, dus als je van plan bent dat uit te besteden, houd er dan rekening mee dat hier nog kosten voor de installatie bijkomen.

Is een Sunshower gevaarlijk?

Een Sunshower is volkomen veilig in gebruik. Deze is namelijk speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest voor natte ruimtes. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over het zonlicht. De Sunshower biedt namelijk een veilige en verantwoorde dosis UV-licht die alleen maar positieve effecten biedt op je gezondheid.

Is een infraroodlamp gezond?

Een van de bekendste voordelen infrarood op de gezondheid, is de invloed op de spieren en gewrichten. Als je last hebt van chronische pijnklachten van de spieren en gewrichten, dan kun je je onder behandeling stellen van een fysiotherapeut en is er grote kans dat je ook te maken krijgt met infraroodstraling.

Waarom een sunshower?

Naast de zonlicht functie heeft de Sunshower een infrarood functie. Infrarood licht dringt diep door in de huid, stimuleert de bloedsomloop en werkt pijnverlichtend. Bovendien voelen spieren en gewrichten soepeler aan. Met een Sunshower voel je je gezonder en energieker, dag in dag uit.

Hoe duur is een Sunshower?

De prijs: wat kost een Sunshower? Het instapmodel kost ongeveer €1100 en de meest luxe Sunshower kost €3300.

Wat doet Sunshower?

Stijve spieren of gewrichten De Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit licht dringt door tot diep in de huid en zorgt direct voor een aangename warmte. Hierdoor verwijden de bloedvaten en worden schadelijke stoffen sneller afgevoerd. Infrarood licht werkt ontspannend en verlichtend.

Hoe ver moet je van een Sunshower af staan?

Voor een goed resultaat dient de afstand tussen de sunshower Pure en de douche niet meer dan 40 cm te bedragen.

Waarom een Sunshower?

Categories: Contributing