Wat doet Slakkencreme?

Published by Charlie Davidson on

Wat doet Slakkencreme?

Deze stof heeft een bewezen regenererende en huidherstellende werking op de huid. Door de hoge concentratie van Allantoïne is de slakkengel ideaal voor probleemplekjes zoals bij littekens en pigmentvlekken. Bij regelmatig gebruik zult u merken dat uw huid een boost krijgt en egaler wordt.

Waar is Slakkenslijmgel goed voor?

Het slakkenslijm bevat uit nature ingrediënten zoals collageen, elastine, glycolzuur en allantoine. Slakkengel zuivert de huid en zorgt voor een goede flora op de huid. Hierdoor is het voor vele doeleinden geschikt.

Is Slakkencreme goed voor je huid?

“Slakkengel zou goed zijn voor de huid omdat het boordevol allantoïne, antioxidanten, proteïnen, en collageen zit”, klinkt het nog. “Het kan weefselbeschadigingen genezen en de huid kalmeren, is de ideale bondgenoot in de strijd tegen acne en een perfect anti-ageingproduct.”

Hoe snel werkt slakkenslijm?

De gel is na twee minuten door de huid opgenomen, hierna kan make-up aangebracht worden. De huid niet aan direct zonlicht blootstellen als u Celltone gebruikt.

Is slakkenslijm goed voor je gezicht?

,,Slakkenslijm is goed voor elke type huid, maar doet vooral voor de probleemhuid wonderen.” Door eens in de zoveel tijd een slak over je gezicht te laten kruipen, kom je snel af van puistjes en kleine rimpels.

Wat zit er in Slakkengel?

Slakkenfiltraat is een natuurlijke bron van allantoïne, collageen en elastine. Allantoïne hydrateert en ondersteunt de regeneratie van de huidcellen. Collageen voedt en verstevigt de huid. Elastine zorgt voor elasticiteit en veerkrachtigheid van de huid.

Waaruit bestaat slakkenslijm?

De slijmerige, dikke uitscheiding door de angst van de slak, ook wel bekend als Cornu aspersum glycoconjugates, wordt voornamelijk gebruikt in cosmetische productie. Het bevat hyaluronzuur, glycolzuur, glycoproteïne-enzymen, proteoglycanen, antimicrobiële stoffen en koperpeptiden.

Hoe verwijder je slakkenslijm?

Maak een sopje van water met Biotex, breng dit aan op een schone doek en dep hiermee op de vlek om dit eenvoudig weg te halen. Opgedroogde slakkensporen laten een schilferige laag achter op het stoffen oppervlak, die u kunt proberen te verwijderen met een stofzuiger.

Categories: Trending