Arabam cekildi hangi otoparkta?

Published by Charlie Davidson on

Arabam cekildi hangi otoparkta?

Otoparka çekilen araç sorgulaması için “PARK (BOŞLUK) ARAÇ PLAKASI” yazıp 1550’ye SMS gönderdikten sonra aracınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Ankara çekilen araba nereye gider?

Eğer şehir merkezindeyseniz Ankara Trafik Vakfı internet sayfasından plaka ile aracınız yerini sorgulayabilirsiniz. Yine Ankara Trafik Vakfı’nı arayarak buradan öğrenebilirsiniz. Bu imkânınız da yok ise 155 Polis hattına ulaşarak aracınızı sorgulayabilirsiniz.

Arabam çekildi nerede olabilir?

Arabam Nereye Çekildi SMS Tüm hatlardan SMS olarak PARK yazıp boşluk bırakarak ARAÇ PLAKASI’nızı yazıp 1550’ye SMS gönderebilirsiniz. Bu sorgulama kullanıcılara 2 TL’lik bir ücrete mal oluyor.

Araba çekilirse ne olur?

Otoparka gitmeden kullanıcıların kimlik belgeleri ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ceza İşlemleri Büro Amirliği’ne gitmeleri gerekiyor. Oradan alınan çıkış belgesi ile otoparktan araçlar teslim alınabiliyor. Çekme esnasında oluşabilen hasarlar kasko poliçesi kapsamında teminatlandırılıyor.

Araç bilgileri nasıl sorgulanır?

SMS ile Plakadan Araç Sorgulama Nasıl Yapılır? Mesaj yoluyla da plakadan araç sorgulama işlemi yapmak mümkün. Ücretli bir sorgulama türü olan SMS ile araç sorgulama işlemi için aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34XYZ34 gibi) 5664’e yollayabilirsiniz. Bu sorgulama ile aracın hasar geçmişini öğrenebilirsiniz.

Bursa çekilen araçlar nereye gider?

Çekilen araçlar, Yediemin Otoparklarına getiriliyor.

Araç çekilen ne kadar ödenir?

Çekilen veya trafikten men edilen araçlar için yediemin otopark ücreti günlük otomobillerde 12 TL’den 16 TL’ye, motosikletlerde 5 TL’den 8 TL’ye, kamyonet-minibüs-arazi taşıtında 12 TL’den 17,6 TL’ye, kamyon-otobüs-tır-iş makinesinde ise 24 TL’den 23.98 TL’ye çıkarıldı.

Çekilen araçlar nereye gider istanbul?

Aracınız ile ilgili bilgilere plakanızı girerek ulaşabiliyorsunuz. İstanbul Trafik Vakfı, İstanbul Mobil Otopark Projesi ve EGM çekilmiş araçlar (E-Devlet) adreslerinden aracınızın bulunduğu otopark bulunabiliyor.

Araba Cekilince ne kadar ödenir 2021?

Buna göre park yasağına uymadıkları için çekilen araçlara ödenecek ücret 130 ₺’den 160.05 ₺’ye çıkarıldı. Park yasağı haricindeki araç çekmelerde 5 kilometreye kadar araç çekme ücreti 100 ₺’den 160,05 ₺’ye yükseltildi. Kilometre başına 5 ₺’lik çekme ücreti de 9.6 ₺’ye çıktı.

Trafik çekici ücreti ne kadar?

Hatalı park cezalarında çekici ücreti: 120 TL’lik araç çekme ücreti ödenir. Ödemeyi aracınızı yediemin parkından aldığınız zaman otoparka yapabiliyorsunuz. Otopark ücreti: Çekilen araç için diğer bir kalem ise aracın götürüldüğü parkta ödenecek park etme ücretidir 1 günlük ücret 15 TL’dir.

Plaka kime ait sorgulama sms?

PLAKA SORGULAMA NUMARASI Bunun için Turkcell, Vodafone ya da Türk Telekom kullanıcıları 5654’e SMS göndererek sorgulama işlemlerini yapabilirler. Ancak bu numara ile yapılan kısa mesaj işleminin her sorgulama da 11 TL. tutarı ödenmektedir. Hasar geçmişini sorgulamak için plakayı yazın, 5664’e SMS gönderin.

Categories: Contributing