Hoe rekeningnummer wijzigen Vodafone?

Published by Charlie Davidson on

Hoe rekeningnummer wijzigen Vodafone?

Neem dan even contact met ons op via 0800-0094….Ik wil mijn rekeningnummer bij Vodafone wijzigen

  1. Controleer het mobiele nummer waarvoor je je IBAN wilt wijzigen, klopt dit?
  2. Zo ja, klik dan op Code opvragen.
  3. Vul vervolgens de code in die je via sms van ons ontvangt.
  4. Klik daarna op Wijzig IBAN en je bent klaar!

Hoe verleng ik mijn Vodafone abonnement?

Verlengen kan vanaf 4 maanden voordat je contract afloopt. Je kunt de einddatum vinden in My Vodafone of in de My Vodafone App.

Hoe werkt Vodafone next?

Met Vodafone NEXT bepaal je zelf wanneer je een nieuwe telefoon neemt. Zo verleng je een abonnement met telefoon bij ons al na 4 maanden in combinatie met een nieuw toestel. Wil je eerst Sim Only en misschien later een telefoon? Dan zet je jouw abonnement na 2 maanden al gratis over naar een abonnement met toestel.

Wat als ik mijn Vodafone abonnement niet verleng?

Vodafone bewaart jouw nul-zes-nummer nog geruime tijd op naam van de ex-klant. Gedurende die tijd kun je je nul-zes-nummer alsnog laten overzetten naar een abonnement of prepaid-constructie bij een andere telecom-provider. Na ongeveer twaalf maanden wordt jouw nul-zes-nummer los-gekoppelt van jouw naam.

Wat is het rekeningnummer van Vodafone?

Vodafone maakt vanaf vandaag gebruik van een andere bank met nieuw rekeningnummer: NL93INGB0007939833. Betaal jij je rekening altijd via automatische incasso? Dan hoef je niks te doen. Je ziet vanaf nu ons bankrekeningnummer van de ING op je bankafschrift staan.

Hoe stel je Red together in?

Hoe kan ik een Red Together groep creëren? Wanneer je minimaal één Red Together én Red Together Extra onder je contract hebt staan. Je activeert een Red Together groep met één druk op de knop via My Vodafone of de My Vodafone app. Je ontvangt een notificatie en als je daarop klikt is de Red Together groep geactiveerd.

Kan ik mijn telefoon abonnement verlengen?

4 maanden voor het einde van je contractperiode kun je je mobiele abonnement verlengen of vernieuwen. Maar als jouw mobiele telefoon bijvoorbeeld kapot is, snappen we dat je al eerder wilt vernieuwen.

Hoe werkt een abonnement verlengen?

Dit is het verschil:

  1. Bij verlengen sluit je een nieuw contract af bij je huidige provider. Je behoudt hierbij altijd je huidige telefoonnummer.
  2. Bij overstappen sluit je een contract af bij een andere provider. Je kunt zelf kiezen of je je huidige telefoonnummer wilt behouden of dat je een nieuw nummer wilt.

Kun je bij Vodafone een los toestel kopen?

Jazeker is dit mogelijk, je kunt via de winkel of door te bellen met 0800-0560 een toestel los kopen. Let er dan wel op dat hij in een keer betaald moet worden. Mocht je dit niet willen dan kun je gebruik maken van Vodafone Next. Hiermee breek je de Sim only open en verleng je met een nieuw abonnement en toestel.

Wat kost een Vodafone abonnement bij Ziggo?

Alle abonnementen onder elkaar

Abonnement Data (zonder/met) Prijs (zonder/met)
Start L 4 GB / 8 GB* 17,50 / 15,-*
Red 12,50 GB / 25 GB* 27,50 / 22,50*
Red Together 50 GB / 100 GB* 32,50 / 27,50*
Red Unlimited Onbeperkt** 35,- / 30,-*

Wat gebeurd er als ik mijn abonnement niet verlengd?

Als je niet verlengt of overstapt blijft je huidige abonnement doorlopen. Het kan zijn dat na de einddatum je maandelijkse kosten hoger worden, indien een tijdelijke korting van je provider komt te vervallen. Bovendien geven providers vaak korting als je klant bij ze wordt, of juist blijft.

Kan ik mijn abonnement verlengen KPN?

Je mobiele abonnement verlengen kan al 4 maanden (120 dagen) voor het einde van je contract. Let op: je verlenging begint op de dag dat je huidige contract afloopt. Net verlengd met Sim Only, maar toch liever een abonnement met telefoon? Dat kan 3 maanden na het bestellen van je Sim Only.

Categories: Users' questions