Kan ik postzegels kopen in de supermarkt?

Published by Charlie Davidson on

Kan ik postzegels kopen in de supermarkt?

Bij de servicebalie van grote supermarkten kan je meestal behalve rookwaren en medicijnen ook buskaarten (voor zover die nog gebruikt worden) en postzegels kopen. Soms is die balie zelfs een postservicepunt en kan je daar ook pakketten laten versturen.

Waar verkopen ze postzegels?

De meeste postzegels zijn ook te koop op het Postkantoor. Of het nu gaat om je dagelijkse post of een unieke, persoonlijke postzegel, PostNL heeft altijd een passende postzegel.

Kun je postzegels kopen bij Jumbo?

PostNL Nederland 1 Postzegels 10 Stuks.

Kun je postzegels kopen bij de AH?

Jazeker, bij de servicebalie.

Kan ik bij Primera postzegels kopen?

Dit betekent concreet dat klanten bij de PostNL- of DHL-servicepunten in de Primera-winkels terecht kunnen voor het versturen en ontvangen van brieven en postpakketten en het kopen van postzegels. Ook zijn enkele winkels met een ING-servicepunt open.

Kun je postzegels kopen bij Kruidvat?

Een kaart of pakketje versturen? Bij Kruidvat koop je gemakkelijk, snel en online postzegels.

Kun je nog postzegels kopen?

Kan ik ook losse postzegels kopen? Postzegels zijn te koop per vel van 10 stuks (Nederland 1 en 2) en 5 stuks (internationale postzegel). Je kunt je post natuurlijk ook gewoon afgeven bij een PostNL-locatie en daar betalen voor een postzegel.

Kan je ook losse postzegels kopen?

Kan je printen bij de Albert Heijn?

Gezien er erg veel bezoekers op deze pagina komen vanuit zoekopdrachten met de vraag of het mogelijk is om te printen bij de Albert Heijn: je kan niet printen bij de Albert Heijn! Wil je wat af laten drukken? Vraag je vrienden, buren, ga naar de bibliotheek of een computer zaak.

Hoe duur is een velletje postzegels?

Postzegels kosten tussen de €0.91 cent en €1.50 per stuk. Er zijn drie soorten postzegels te koop: Nederland 1 kost €0.91 en is geldig voor brieven tussen de 0 en 20 gram. Nederland 2 kost €1.82 en is geldig voor brieven tussen de 20 en 50 gram.

Categories: Popular lifehacks