Waarom vet bevriezen?

Published by Charlie Davidson on

Waarom vet bevriezen?

Door de bevriezing van de vetcellen wordt het vet afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd door jouw lichaam. Een ontzettend veilige en effectieve manier van vet kwijtraken dus!

Kan je vet bevriezen?

Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat.

Hoe effectief is vet bevriezen?

Maar hoe werkt het dan? Huidtherapeuten bevriezen het vet gedurende 40 minuten, waarna het door het lichaam zelf afgevoerd wordt. Per behandeling kun je tot wel 20% van de behandelde vetcellen verliezen! En het grote voordeel: de vetcellen zijn voorgoed verdwenen.

Hoe lang duurt vet bevriezen?

Gemiddeld duurt een behandeling 60 minuten. Meestal wordt het vetweefsel in 50 minuten effectief gekoeld. Het apparaat heeft twee handstukken, die beide tegelijkertijd aangesloten kunnen worden. Je kunt dus twee zijdes tegelijk laten behandelen.

Hoeveel kost vet bevriezen?

Per cryolipolyse-behandeling betaal je 200 tot 900 euro. Je hebt vaak minstens drie behandelingen nodig dus die kosten kunnen flink oplopen. Bespreek daarom tijdens het eerste consult in de kliniek goed wat de totaalprijs gaat zijn voor het aantal behandelingen dat bij jou nodig is.

Hoe werkt Vetbevriezing?

De vetcellen onder de huid worden gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Na afloop van de behandeling wordt het behandelgebied kort gemasseerd.

Wat kost vet bevriezen?

Doet vet bevriezen pijn?

Doet de cryolipolyse behandeling pijn? A: De behandeling is vrijwel pijnloos. Als het vet naar binnen gezogen wordt kan dit trekkerig aanvoelen en tijdens het bevriezen kunt u tintelingen en kou of warmte sensaties ervaren.

Is cryolipolyse blijvend?

De vetcellen die je door middel van cryolipolyse verwijdert komen dus niet meer terug. Je overgebleven vetcellen kunnen wel weer gaan groeien waardoor je lichaam weer uit vorm raakt. Zorg daarom ook na de behandeling voor een gezonde leefstijl voor een blijvend effect.

Wat kost buikvet bevriezen?

Hoe lang duurt cryolipolyse behandeling?

Het proces van cryolipolyse duurt langer. Door de bevriezing sterven de vetcellen af en worden deze gedurende 60 tot 90 dagen op een natuurlijke manier afgebroken via de lever. Na vier tot zes weken kunt u bepalen of de behandeling gewerkt heeft.

Wat kost Fat Freeze?

Een behandeling kost € 500,00. Dit zijn twee plaatsingen tegelijk (als dat nodig is). Hoeveel behandelingen nodig zijn, vertellen we je graag tijdens het eerste consult.

Categories: Contributing