Waar is Heksenkaas van gemaakt?

Published by Charlie Davidson on

Waar is Heksenkaas van gemaakt?

Ingrediënten: koolzaadolie, water, 16%roomkaas (MELK, room [MELK], microbieel stremsel, zuursel), 10%verse prei, suiker, 3% verse peterselie, 1% knoflook, 1% room(MELK), natuurazijn, citroensap, EIGEEL*, gemodificeerd zetmeel(maïs, aardappel), zout, verdikkingsmiddelen (carrageen,guarpitmeel, johannesbroodpitmeel.

Hoe smaakt Heksenkaas?

​Romig, eerder vettig dan kazig, zoet, met een prominente looksmaak’ was hun precieze omschrijving. Alleen de ingrediënten beschermen was voor de producent geen optie, vertelt de advocaat, Sven Klos, die Heksenkaas vertegenwoordigt. “Dan sluit je uit dat diezelfde smaak op een andere manier wordt gecreëerd.”

Wat kun je dippen in de Heksenkaas?

Serveer bij de dip: repen wortel, komkommer, paprika, bleekselderij, soepstengels, Turks brood. Ook lekker bij gebakken vis of op een broodje hamburger.

Waar kun je Heksenkaas voor gebruiken?

Heerlijk met bijvoorbeeld kaas, ham of zalm. Of een broodje gezond of Club Sandwich met HEKS’NKAAS®. Houd je van koken? De unieke smaak en textuur van HEKS’NKAAS® combineert ook erg goed met vlees, vis of pasta.

Is Heksenkaas?

Het recept van Heks’nkaas® werd bedacht door groenteboer Dennis Voerman uit Haaksbergen. Hij noemde het product ‘heksenkaas’, om in te haken op Halloween. Het sloeg geweldig aan bij zijn klanten. Eerst verkocht hij het alleen in zijn eigen groentezaak in Losser, later ook aan een vestiging van Zuivelhoeve.

Is Heksenkaas roomkaas?

De basis voor koolhydraatarme heksenkaas® is altijd roomkaas, Griekse Yoghurt, mayonaise en (optioneel) een beetje mosterd. Verder ga je eindeloos variëren met smaken die jij zelf het lekkerst vindt.

Waarom heet het Heksenkaas?

Het recept van Heks’nkaas® werd bedacht door groenteboer Dennis Voerman uit Haaksbergen. Hij noemde het product ‘heksenkaas’, om in te haken op Halloween. Het sloeg geweldig aan bij zijn klanten.

Is Heksenkaas vegetarisch?

Alle HEKS’NKAAS® producten zijn geschikt voor vegetariërs.

Welke chips bij Heksenkaas?

Paprikachips met heksenkaas is ook lekker of inderdaad naturel. Tortillachips kunnen ook goed met heksenkaas (welke chips niet ?), of met salsa of met guacemole. En ik maak weleens heel soms zo’n zakje dipsaus van Duyvis, dat blijft toch altijd lekker vind ik. En dan het liefst met paprikachips.

Kan Heksenkaas bederven?

Een product HEKS’NKAAS® is ongeopend in de koelkast beneden 7 graden tenminste houdbaar tot de datum die op de verpakking is geprint. Eenmaal geopend dien je het product binnen enkele dagen te gebruiken.

Hoe gezond is Heksenkaas?

Heksenkaas wordt standaard op tafel getoverd, maar heel gezond is de originele versie helaas niet. Daarom is deze gezonde versie van Voedzaam & Snel de perfecte oplossing! Steeds vaker worden de M&M’s en chips verplaatst voor gezonde alternatieven.

Is Heksenkaas zuivel?

Gerjhan Roerink, eigenaar van de Zuivelhoeve, zag mogelijkheden en kocht het product van Voerman. Heks’nkaas BV werd een apart bedrijf onder de Zuivelhoeve. En sinds deze overname, is de smeerdip in bijna alle supermarkten verkrijgbaar en daar zijn we maar wat blij mee!

Categories: Blog