Wat kost een bril bij Pearl?

Published by Charlie Davidson on

Wat kost een bril bij Pearl?

De kosten van brillenglazen Je vraagt je natuurlijk meteen af hoeveel deze brillenglazen kosten. Wel, bij Pearle Opticiens heb je al een complete enkelvoudige bril voor 60 euro. Voor een multifocale bril is dat 130 euro. Dat zijn onze basisprijzen.

Wat kost een multifocale bril bij Hans Anders?

Bij ons heb je al een bril voor 19,-. Daarvoor kun je kiezen uit alle Hans Anders Basic monturen met standaard enkelvoudige glazen (index 1.5), zonder glasopties. Standaard varifocusglazen heb je al voor een meerprijs van 50,-. Dus voor maar 69,- draag je al een varifocusbril.

Wat kost een bril met glazen?

Welke uitbreiding je kiest, is soms ook afhankelijk van je leeftijd en de sterkte die je nodig hebt. De prijs van unifocale brillenglazen varieert van € 50,- tot € 199,- per glas.

Hoeveel kost een bril met sterkte?

Een montuur heb je bij ons al vanaf 29,- euro. Uiteraard hangt het uiteindelijke kostenplaatje van jouw nieuwe multifocale bril helemaal af van het montuur waar jij voor kiest. Ga je voor een titanium montuur of toch liever een montuur van acetaat? Het is goed om te weten dat ons duurste montuur 75,- euro kost.

Wat is een normale prijs voor een bril?

Totale kosten van een bril Het montuur en de glazen samen maken de prijs van jouw bril. Gemiddeld kost een merkbril vanuit een echte opticien je tussen de €250 tot €400.

Wat kost een bril bij Eyelove?

Eyelove heeft bewezen dat een kwaliteitsbril niet duur hoeft te zijn, door het unieke shop in shop concept kost een complete bril op sterkte voor veraf óf dichtbij €49,- en een complete multifocale bril, inclusief leesgedeelte €99,- en een multi-plus bril met breder leesgedeelte € 149,-.

Welke glazen voor bril?

Dun, dunner, dunst. Welke glazen je ook kiest, ze kunnen altijd extra dun gemaakt worden. Standaard zijn je glazen bij een complete bril voorzien van een brekingsindex 1.5. Hoe dunner je glazen, hoe lichter en comfortabeler je bril wordt. En bovendien wordt je bril er mooier van.

Hoeveel kost gemiddeld een bril?

Miljoenen mensen hebben een bril. Van de 55-plussers heeft zelfs driekwart een bril nodig. En met een gemiddelde prijs van 400 euro is dat een flinke (terugkerende) kostenpost.

Hoe lang doe je met een bril?

Gemiddeld 4 tot 5 jaar. De meeste mensen informeren naar een nieuwe multifocale bril omwille van twee redenen. Allereerst is er de esthetische reden: ze willen wel eens wat anders. Een nieuwe stijl, een nieuwe montuur.

Categories: Blog